ΒΙΛΛΕΣ
Περιηγηθείτε στις βίλες μας
ΒΙΛΛΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
MODERN AND LUXURIOUS
Μοντέρνα και άκρως πολυτελής, η νεόκτιστη βίλλα 2 υπνοδωματίων είναι περίπου 55 τ.μ. και διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων με king-sized κρεβάτι και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια, καθώς και δύο μπάνια, ντουζιέρα και ένα κομψό καθιστικό όπου θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές πίνοντας την σαμπάνια σας συνοδεύοντας γευστικά με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας.
Ο ξέχωρος χώρος του εσωτερικού υδρομασάζ αυτής της σύγχρονης βίλλας, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και σίγουρα θα εμπλουτίσει τη διαμονή σας με την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.
Ατενίστε το απέραντο γαλάζιο και αισθανθείτε το αναζωογονητικό χάδι της θαλασσινής αύρας από την ευρύχωρη και ιδιωτική βεράντα αυτής της πολυτελής βίλλας 2 υπνοδωματίων.
Όλα τα παράθυρα της βίλλας αυτής προσφέρουν άριστη ηχομόνωση για την διασφάλιση της απόλυτης γαλήνης σας.
Η Βίλλα 2 υπνοδωματίων είναι πλήρως εξοπλισμένη και προσφέρει απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τηλεόραση flatscreen, σύστημα Hi Fi, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και πρόσβαση στο internet.
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΒΙΛΛΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
EXTRA TOUCH OF LUXURY TO ENCHANCE YOUR STAY
Η πολυτελέστατη, νεόκτιστη βίλλα 3 υπνοδωματίων είναι περίπου 55 τ.μ. και διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων με king-sized κρεβάτια και το τρίτο με δύο μονά κρεβάτια, καθώς και δύο μπάνια, ντουζιέρα και ένα κομψό καθιστικό όπου θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές πίνοντας την σαμπάνια σας συνοδεύοντας γευστικά με φρέσκα φρούτα της επιλογής σας.
Ο ξέχωρος χώρος του εσωτερικού υδρομασάζ αυτής της πραγματικά υπέροχης βίλλας, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και σίγουρα θα εμπλουτίσει τη διαμονή σας με την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.
Νιώστε το αναζωογονητικό χάδι της θαλασσινής αύρας από την ευρύχωρη, ιδιωτική σας βεράντα. Βρίσκεστε σε μια από τις πιο πολυτελείς βίλλες στη Μύκονο!
Όλα τα παράθυρα της Βίλλας 3 υπνοδωματίων προσφέρουν άριστη ηχομόνωση για την διασφάλιση της απόλυτης γαλήνης σας.
Η βίλλα 3 υπνοδωματίων είναι πλήρως εξοπλισμένη και προσφέρει απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τηλεόραση flatscreen, σύστημα Hi Fi, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και πρόσβαση στο internet.
ΚΡΑΤΗΣΗ
NISSAKI BOUTIQUE HOTEL
Find us on Facebook
Find us on Twitter
Find us on Flickr
Follow us on instagram
Find us on Pinterest
Find us on Trip advisor
Find us on Youtube
Traveler's Choice 2019
TravelMyth
Traveler's Choice 2018
Top 25 2019
Traveler's Choice 2015
hotels
Experts choice
Πλατύς Γιαλός - 84600 Μύκονος, Κυκλάδες
T: 22890 27666 | E: info@petinoshotels.gr
© 2019 Nissaki Hotel Mykonos. All rights reserved. MHTE : 1173K015A1133200 | Privacy Policy   |   Useful Links